Saturday, 22 December 2012

kronologi kisah kami

22dis2012 saturday 2244

assalamualaikum semo orang. 
awak, maaf ea lagi sekali saya tak mintak izin update blog awak. haha,eh blog awak,blog saya jugak kan.

ok kita mula mengarang..begini cerita dia. akibat terlalu rindukan fithri, azwa mengambil keputusan untuk explore timeline fithri sebab nak cari tarikh kitorang punya first date.haha, azwa mana la nak ingat kitorang start kenal bila. pas explore time line dia, azwa explore pulak inbox fb azwa. nak cari first conversation kitorang. haa, punya la tak da kerja. scroll up older mesej.

dan hasilnya.
selongkar punya selongkar, azwa jumpa la date kitorang jadi friend kat fb. 24 april2011. time uh azwa belum masuk utem lagi. and azwa tak kenal pun dia. sape yang add sape tah.



6/2/2012. date first conversation kitorang. :)
haha..punya la susah wa scroll up nak tgok older msej.last2 jumpa jugak.
2 hari chat. kitorang rasa macam dah lama kenal.wa yg kasi number kat dia dulu.


dia.selalu kejut wa bangun pagi :) *korang kalau bosan,boleh la scroll up older mesej macam zwa buat ni* nnt tersenyum sorang-sorang.

dia(si pemilik blog ni) dah start rindu wa.

dulu dia rindu azwa. tapi sekarang, wa lak yang rindu dia :'(

aww.. detik detik dia cakap dia suka azwa. dulu wa tak appreciate dia, tapi sekarang wa rasa wa tak nak kehilangan dia lagi. azwa rindu dia.



setelah sebulan berkawan kat alam maya je. kitorang pun aturkan pertemuan pertama :)
3/march/2012..

:) dia bahagia jumpa wa. tapi sekarang. wa pulak merana, nak je wa g singapore jumpa dia.

see. dia memang serius. azwa je maen-maenkan dia dulu.

<3 declare! 20september tuh.


Aminn... Ya Allah, kalau lah benar dia memang untuk aku, kau berkatilah hubungan kami.

kalau orang tanye, kitorang couple ke? wa tak tahu nak cakap cmne. cmne la kitorang nak 'couple' couple tuh berpasangan,dia singapura*very the selatan*, wa pulak kedah *very the utara*. nak jumpa pun susah. nak contact pun susah.nak berpasangan cemana la. lain la kalau dah kawin.hehe *gatal pulak aku ni*

apepun status kitorang, doakan biskut bintang dapat jadi imam kepada biskut bulan satu hari nanti. :)

No comments:

Post a Comment