Friday, 21 December 2012

JOE PUNYA NEW LIFE

assalamualaikum,
hai, saya biskut bulan. partner kepada si pemilik blog ini. biskut bintang.

azwa say hai :)  kepada sahabat2 muhamad fithri better known as joe atau biskut bintang.haa. apa la motif azwa update blog untuk si joe ni haa. haha, memandangkan blog dia forever alone,azwa pun meriahkan la sikit blog dia ni ha.wa rasa,time dia create blogger account nih dulu juz sebab nak follow wa punya blog ja kot. haha, memandai dia create akaun blog pas tuh tak reti2 nak update. siap suruh orang lak tolong update kan ha. takpe lah. wa update je la pasal dia sikit-sikit. wa pun rindu dia gila sangat. dah 5 hari dia tak on9 :'(

kepada para sahabat yang mengenali joe, joe sekarang kat singapura. dia ke sana untuk mencari singa. doakan dia tak di baham singa ya, hihi.ehh itu auta semata-mata. joe keja kat singapore sekarang,nak kumpul asset nak pinang wa katanya. ahh, bagus lah kalau macam tuh kan. jangan kau sangkut dengan amoi kat sana sudah!!! joe keja kat hotel. ermm, kat geylang rasanya.
 korang tau tak, wa rindu gila kat joe, dah la kitorang susah na contact. communicate via skype n fb saja.wa tak da fon.kalau ada fon pun cemana na contact dia, wa mana reti buat IDD. hurmm,.ahh,rindu ini menyakitkan. dah 5 hari dia tak muncul-muncul kat alam maya. wa rasa macam nak terbang saja pegi cari dia. dan kalau lah jeritan wa boleh dengar sampai ke singapura, nak saja wa jeritkan nama dia..seru dia mai kat wa haha. sekarang baru wa rasa macam mana joe rasa bila wa abaikan dia dulu. haa sekarang ambik hang,wa pulak jadi gila rindu kat dia.

sahabat-sahabat joe sekalian,
korang doakanla joe berjaya kat sana. keja rajin-rajin. kumpul aset sebanyak mungkin untuk masa depan dia. and Inshaa Allah untuk masa depan kami. aiseeh.. wa tak terlalu mengharap sangat pun,Allah dah aturkan semua tu kan. asalkan dia bahagia.sebenarnya wa risaukan joe nih, dia cerita. kat singapore tak ramai muslim, masjid pun xda. major christian. harap iman dia kental lah kat tempat orang. eh korang, dah la banyak sangat bercerita kang joe bising plak wa meraban kat blog dia.

                                           here ,latest pic dia yg wa snap curi time skype minggu lepas

awak, maaf eyh. curi snap pic awak.hehe,awak duk tak diam tak jelas ar pic awak nih.


haa. ini pic dia zaman bila tah, azwa korek kat fb dia. haha. korang kalau tak nak gambar kene curi private la..haha


ok. ini azwa. azwa yang sedang menaip ini. selamat berkenalan kawan-kawan joe. haha

awak, saya tahu ni blog awak. tapi saya nak letak pic saya banyak2 boleh tak.hew2
 *muka tembok nya saya,ahh kesah pe.haha*


ok.ok. ok, ini last.awak, tgok mata saya dah sepet dah sebab nanges rindukan awak.
awak entah ingat ke tak kat saye nih.



 p/s: duhai hati. bertahan lah kau. rindu itu memang sakit tapi sabar itu manis sebenarnya. sabar lah menanti dia wahai hati..acey,tak pernah-pernah aku sweet2 macam ni. ermm. ok sahabat, thats all sahabat. i'll update lagi kisah biskut bintang n biskut bulan di lain entry.haha. bajet orang nak baca saja.tak pe,korang tak baca pun. anak cucu kitorang nanti nak baca. kehkehkeh. :)

No comments:

Post a Comment